HTC begint volgende week met levering pre-orders One

De eerste Androidworld Meetup vond donderdag plaats in Utrecht. Hier werden natuurlijk vragen over levertijden gesteld en we weten inmiddels van HTC dat de pre-orders vanaf volgende week uitgeleverd worden.

 

HTC One

De HTC One is het nieuwe toptoestel van HTC en zal onder andere beschikken over een zeer snelle Snapdragon 600-chipset en volledig nieuwe camera. Deze heeft volgens HTC zogenaamde ‘UltraPixels’, waarmee tot drie keer meer licht de sensor kan bereiken dan bij een normale 8 megapixelcamera. Dit heeft als resultaat dat er, ook bij weinig licht, enorm goede foto’s gemaakt kunnen worden. Dit zorgt er wel voor dat de maximale opnameresolutie 4 megapixel is. Daarnaast zal de HTC One draaien op Android 4.1.2 bij lancering in combinatie met het volledig vernieuwde HTC Sense 5. Onze uitgebreide review is hier terug te lezen.

Beschikbaarheid

Gisteren hebben we tijdens de #AWHTC Meetup te horen gekregen dat de pre-orders vanaf eind volgende week uitgeleverd zullen worden. Dat houdt in dat eind volgende week, begin van de week daarna de eerste HTC Ones bij hun eigenaar aan zullen komen. Feit is wel dat alleen de zilveren versie beschikbaar is, de zwarte zal nog even op zich laten wachten. Als je nu een order plaatst, zal het toestel naar alle waarschijnlijk niet volgende week geleverd worden, wanneer dit wel het geval is, is niet bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten