abonneren

HTC aankondiging op 19 september

Apple is niet het enige bedrijf waarover geruchten de ronde doen. Zo zijn er geruchten over Windows Phone 8 smartphones van HTC, of dat HTC wel eens een nieuwe tablet of wellicht een Samsung Galaxy Note-concurrent zou kunnen uitbrengen.

HTC heeft in de VS in elk geval een uitnodiging verstuurd voor een productaankondiging op 19 september. Sommige geruchten suggereren nieuwe smartphones, die als concurrent voor de vandaag door Nokia aan te kondigen Windows Phone 8-toestellen kunnen worden gezien, dus met Windows Phone 8 als besturingssysteem. Andere speculeren over een nieuwe HTC superphone die gezien zijn grootte net als de Samsung Galaxy Note II het midden houdt tussen een smartphone en een tablet. 

HTC uitgelekte foto

Er is zelfs vage foto uitgelekt die in elk geval het Beats Audio logo laat zien. Ook zijn er al benchmarkresultaten online verschenen van de HTC6435LVW met een 1,5 GHz processor. Het apparaat heeft vermoedelijk een 5 inch scherm met een resolutie van 1794 x 1080 pixels. Vermoedelijk dus een volwaardig 1080p HD-scherm.

Wat er echt gaat komen? We zullen het af moeten wachten.

Bron: Techradar

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie