abonneren

HTC 8X vandaag op iBood voor 280 euro

iBood biedt de Windows Phone 8X van HTC vandaag aan voor 120 euro minder dan de adviesprijs. De telefoon is voor zowel Nederland als Belgiƫ beschikbaar met deze korting.

Koopjessite iBood biedt dagelijks een nieuw product aan tegen een scherpe prijs en soms zit daar eens een smartphone tussen. Vandaag staat de HTC 8X in de aanbieding.

De HTC 8X werd eind oktober 2012 gelanceerd en kan beschouwd worden als het ambassadeurstoestel van Windows Phone 8. Het was de eerste smartphone die op de markt kwam met het nieuwe mobiele besturingssysteem van Microsoft.

De smartphone beschikt over een 4,3 inch scherm met een resolutie van 1.280 x 720 pixels (342 ppi). De HTC 8X draait op een 1,5GHz dualcore Snapdragon-processor en 1GB RAM. Verder beschikt het toestel over 16GB intern geheugen (niet uitbreidbaar) en ondersteuning voor NFC en LTE (4G). Een 8 megapixelcamera aan de achterkant en 2,1 megapixelcamera aan de voorkant maken het plaatje compleet. Beide camera’s kunnen filmen in 1080p. De telefoon haalt zijn energie uit een 1.800 mAh-batterij.

Normaal kleeft er een prijskaartje van 400 euro op de HTC 8X, maar vandaag wordt hij uitzonderlijk voor 280 euro aangeboden op iBood. Belgische lezers kunnen terecht op iBood.be, Nederlandse lezers surfen naar iBood.nl.

Zustersite ZDNet heeft het toestel bij de lancering uitgebreid getest. Hun bevindingen kun je hier nalezen.

Geschreven door: Dries Cludts op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: htc 8x