abonneren

HP Slate 7: Android 4.1, 7 inch-tablet voor $169 #mwc13

We hebben hem al voorbij zien komen in het geruchtencircuit, de tablet van HP op Android, echter bleken de specificaties niet correct. Vandaag is de tablet officieel aangekondigd en gaat de naam HP Slate 7 met zich meedragen. Allereerst zal deze in de Verenigde Staten beschikbaar zijn midden april.

De specificaties van de HP Slate 7 liggen niet aan de top van de markt, maar de prijs ook zeker niet. De Slate 7 zal draaien op een 1,6 GHz dual-core ARM Cortex-A9-chipset en een FFS+ LDC-scherm hebben van 7 inch met een resolutie van 1024×600. Dit scherm zou volgens HP erg goed presteren bij slecht licht en goede kijkhoeken hebben. Daarnaast is er 1GB RAM, 8GB opslag, uit te breiden via microSD, VGA camera aan de voorzijde, en 3 megapixelcamera aan de achterzijde. De HP Slate 7 zal draaien op Android 4.1 (Jelly Bean) bij de lancering.

Beschikbaarheid

De HP Slate 7 is geen toptablet qua specificaties, maar voor een prijs van $ 169 zijn ze acceptabel te noemen. Wanneer en of de HP Slate naar Nederland en België zal komen is niet bekend, de Verenigde Staten staat in ieder geval het eerste op de planning, midden april.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Tablets

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie