Honor 7 gelanceerd in Nederland

De Honor 7 is vanaf vandaag ook verkrijgbaar in Nederland, zo maakt Huawei bekend. Het betreft een Android-toestel in de middenklasse, die voorzien is van hoogwaardige features als een vingerafdrukscanner.

De smartphone heeft een 5,2 inch scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels, en draait op een octacore Kirin 935 A53 processor met vier 2,2 GHz cores en een 1,5 GHZ core. Daarnaast zit er 3 GB RAM in en is er 16 GB interne opslag, uit te breiden met micro-sd.

De Honor 7 heeft een 20 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Opvallend is een optioneel 'good food' filter, waarmee foto's van maaltijden automatisch worden verbeterd. De f/2.0-aperture lens met Sony IMX 230 sensor en PDAF-focustechnologie maken ook mooie foto's bij weinig licht.

De accu heeft een capaciteit van 3,100 mAh. Het toestel draait uit de doos op Android 5.0, met de EmotionUI 3.1-skin.

vMall

Het toestel is hier verkrijgbaar in zilver en grijs, met een adviesprijs van 349 euro. Huawei biedt de Honor 7 momenteel aan in zijn eigen webshop, vMall.

Omdat die sinds kort ook in Europa (en in het Nederlands) te bezoeken is, kun je daar bij inschrijving een kortinscode krijgen die tijdelijk 50 euro van de prijs afsnoept. Binnenkort is de smartphone ook bij andere webshops te koop. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten