abonneren

Heineken beloont cafebezoek via Foursquare

Heineken beloont als eerste in Nederland het gedrag van consumenten op Foursquare. Door met uw mobiele telefoon in te checken bij een van de ruim 1000 geselecteerde kroegen, eetcafés, poppodia en clubs waar Heineken op de tap staat verdient u automatisch Heineken e-tjes.

Deze e-tjes zijn onderdeel van het e-spaarprogramma op Heineken.nl. Ze zijn te besteden aan bijzondere e-aanbiedingen als tickets voor uitverkochte concerten en VIP-kaarten voor feesten. Er kan direct begonnen worden met sparen door je Heineken.nl profiel te koppelen aan je Foursquare profiel.

Foursquare is een populaire mobiele applicatie waarmee u eenvoudig kunt laten weten waar u bent (lees er alles over in Computer Idee nummer 2, 2011), terwijl u tegelijkertijd kunt zien waar uw vrienden zich bevinden. Door via de app op uw telefoon in te checken in uitgaansgelegenheden kunnen gebruikers tips en locaties met elkaar delen.

Door met uw mobiele telefoon in te checken op Heineken locaties verdient u 10 e-tjes. De Heineken locaties zijn te herkennen aan het Foursquare logo in de Kroegzoeker op Heineken.nl: www.heineken.nl/kroegzoeker. Deze e-tjes kunnen vervolgens besteed worden aan speciale e-aanbiedingen en producten op Heineken.nl. U hebt daarvoor een Foursquare- en een Heineken.nl profiel nodig. Door deze aan elkaar te koppelen verdient u direct 50
e-tjes en kan er begonnen worden met sparen. Als vijf vrienden ook hun profiel aan Foursquare koppelen, krijgt u ook eenmalig 50 e-tjes. 

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Samenleving

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord