abonneren

Hallofo horlogetelefoon voor kids verkrijgbaar in Nederland

De Hallofo is zowel een stoer kinderhorloge als een mobiele telefoon. Deze horlogetelefoon kan nog wel eens een uitkomst zijn voor bezorgde ouders met buitenspelende kinderen.

Als ouder valt het niet altijd mee om je kinderen los te laten. Je kunt ze natuurlijk een mobieltje meegeven, maar voor buitenspelende kinderen is dat niet ideaal. Bovendien slingert de mobiele telefoon van je kind binnen de kortste keren overal rond.

De Hallofo is een polshorloge met een ingebouwde telefoon. Deze horlogetelefoon weegt volgens de leverancier 63 gram en is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Het apparaat heeft verrassend veel mogelijkheden. Naast de tijdfunctie kan er worden gebeld met een prepaid simkaart.

Bellen met de Hallofo kan via de meegeleverde koptelefoon, maar ook handsfree zodat het kind een oproep direct kan beantwoorden. Handig als het kind volop in zijn of haar spel is. Beelden zeggen in dit geval misschien wel meer dan woorden. In de onderstaande video kun je zien hoe dit werkt:

 

 

De horlogetelefoon beschikt over een trilfunctie en kan tijdens schooltijden gewoon worden uitgeschakeld. Naast het klokkijken en bellen kun je sms-berichten versturen, naar de radio luisteren en naar muziek via de ingebouwde mp4-muziekspeler. De Hallofo heeft een usb-aansluiting voor het overzetten van bestanden en een opslagcapaciteit van 2 gigabyte.

De Hallofo kost € 89,95. De bijgeleverde handleiding is in het Engels, maar er is een Nederlandse Quick start handleiding beschikbaar via de website van Hallofo.nl.

Bron: De Telegraaf

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: