abonneren

Hacken en schrijven voor LibreOffice

Samen met andere geïnteresseerden 'hacken' en schrijven voor LibreOffice kan op 31 maart in Woerden. Dan houdt de Nederlandstalige LibreOffice-gemeenschap een bijeenkomst. Vrijwilligers gaan daar werken aan stukjes van de programma-code ('hacken') en schrijven aan nieuwe documentatie.

LibreOffice is het vrije office-programma voor onder andere teksten, werkbladen en presentaties. LibreOffice is altijd gratis te gebruiken door iedereen.

Bijdragen van professionals en vrijwilligers, zoals de mensen die op 31 maart aan de slag gaan, vinden hun weg naar nieuwe mogelijkheden in het product en meer documentatie voor gebruikers.

LibreOffice is eind 2010 ontstaan uit OpenOffice en groeit hard, onder andere door een grote groep vrijwilligers die een steentje bijdragen, omdat ze LibreOffice een geweldig programma vinden voor op hun Windows-, Macintosh- of Linux-computer. Ook vinden ze het leuk om met anderen samen te werken.

De mensen die op 31 maart in Woerden bijeenkomen zijn zowel meer ervaren ontwikkelaars en schrijvers als nieuwelingen.

Heb je ook zin om te komen? Meer informatie op de LibreOffice-wiki
Probeer LibreOffice zelf!

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Office

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord