abonneren

Grotere iPad begin 2014 al in de winkels

De iPad Air en de nieuwe iPad mini liggen nog maar net in de winkels, maar computergigant Apple werkt al aan een grotere, 12,9-inch opvolger van de twee tablets. The Korea Times meldt dat Apple dit product begin volgend jaar al uit gaat brengen om Samsung en LG voor te zijn.

De Koreaanse krant baseert zich op anonieme bronnen, maar staat erom bekend met juiste informatie over Apple te komen; zo voorspelde de krant eerder correcte informatie over gadgets van Samsung en LG.

Eg gaan al langere tijd geruchten over een iPad met een 12,9-inch beeldscherm. Volgens The Korea Times worden de eerste grotere iPads al gemaakt en moet het apparaat begin 2014 op de markt komen. In voorgaande jaren verschenen iPads in maart en het zou daarom goed kunnen dat dit in 2014 weer het geval is.

Volgens de Koreaanse krant krijgt de 12,9-inch iPad een HD-scherm van 3840 bij 2160 pixels. De huidige iPads beschikken over een beeldschermresolutie van 2048 bij 1536 pixels. Apple’s concurrent Samsung werkt vermoedelijk ook aan grotere tablets, van 10 en 13 inch.

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: