Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Grootscheepse wervingsactie Bits Of Freedom

Bits Of Freedom, een organisatie die vecht voor uw digitale vrijheden, heeft donateurs nodig. Daarvoor hebben ze een grote actie op touw gezet, om binnen 1 dag 1000 donateurs te werven. Via Twitter, Facebook en vele websites wordt erover gepraat. Een goed begin?Deactieheet #1dag1000donateurs. De # (hashtag) is voor als u erover wilt Twitteren.
Alles wat erover gezegd wordt is dan makkelijk te vinden. Bovendien, hoe meer u erover tweet, mailt of praat, hoe meer mensen donateur worden. Die ene dag is vandaag, vrijdag 22 oktober 2010. 

Digitale vrijheden zijn belangrijk. Het doel van Bits of Freedom (BOF) is “Een internet dat open voor iedereen, waar iedereen informatie digitaal kan delen en waar privé communicatie privé blijft.”. En het werkt. Politieke partijen luisteren naar BOF, het bedrijfsleven vraagt BOF om advies en steeds meer Nederlanders staan achter dit doel.

Al eindeloos veel websites betuigen hun steun aan Bits Of Freedom en plaatsen een oproep om donateur te worden. En aangezien wij zelf ook voorstander zijn van digitale vrijheid, doen we ook een duit in het zakje. De tussenstand: op het moment dat wij keken had BOF 320 donateurs, maar dat aantal groeit nog steeds.

Mocht u zich geroepen voelen: hier kunt u kijken wat u kunt doen!

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Samenleving

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie