abonneren

Gratis beveiliging van Microsoft voor bedrijven

Bent u thuis tevreden met de bescherming van Microsoft Security Essentials tegen virussen en malware? Straks kan dat ook op de zaak: Microsoft wil het beveiligingsproduct ook gratis beschikbaarstellen voor kleine bedrijven.Natuurlijk was het gewoon mogelijk Security Essentials te installeren op elke willekeurige pc, maar voor (klein-)zakelijke gebruikers was dat tot nu toe illegaal.
Daar komt vanaf volgende maand verandering in. Dankzij een nieuwe licentievorm kunnen bedrijven dan tot tien computers met Security Essentials beveiligen, zonder kosten.

Security Essentials is een beveiligingssuite die een jaar geleden beschikbaar kwam, als opvolger van Live OneCare en Windows Defender. Het pakket moet concurreren met gratis antiviruspakketten als Avast en ZoneAlarm. Hoe de kwaliteit zich verhoudt tot die van betaalde pakketten, daar zijn de meningen over verdeeld. Feit is dat Security Essentials makkelijk is in gebruik en de gebruiker weinig kopzorgen met updates en onnodige waarschuwingen bezorgt.

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Security

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord