abonneren

Google TV via Sony netwerkmediaspeler

De Sony brengt met de netwerkmediaspeler NSZ-GS7 Google TV naar Nederland. Deze netwerkspeler maakt van iedere tv met een hdmi-aansluiting een Google TV.

Sony is al vanaf 2010 bezig met smart-tv’s en was een van de eersten die Google TV-oplossingen aanbood in de VS. Nu is Sony een van de eersten die Google TV buiten de VS uitbrengt. In juli is het Verenigd Koninkrijk aan de beurt, gevolgd door andere landen met vanaf eind augustus ook Nederland.
In oktober komt Sony ook nog met een Blu-ray-speler met Google TV de NSZ-GP9.
Google TV geeft toegang tot entertainment-content via vele kanalen en sites. Ook de sociale media zijn via Google TV te benaderen. Google TV geeft de gebruiker de beschikking over de Chrome browser. De bediening gaat met een interactieve afstandsbediening. Ook Android-smartphones en –tablets kunnen als afstandsbediening gebruikt worden.

Sony Entertainment Netwerk

Sony voegt aan Google TV nog de mogelijkheden van het eigen Sony Entertainment Netwerk toe. Op dit moment krijg je met Music Unlimited toegang tot 15 miljoen muzieknummers.
De Sony netwerkmediaspeler (NSZ-GS7) kost 200,- euro en is vanaf eind augustus 2012 beschikbaar. De Sony Blu-ray-speler (NSZ-GP9) kost 300,- euro en is vanaf eind oktober 2012 beschikbaar.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Streaming media

Tags: Google TV

Laatste reactie