abonneren

Google: Samsung werkt aan Nexus 10

De nieuwe Nexus 7 is officieel gepresenteerd door Google, samen met de nieuwe Androidversie 4.3 Jelly Bean. Androidbaas Sundar Pichai heeft aangegeven dat er binnenkort ook een nieuwe Nexus 10 aankomt.
Dat er een opvolger van de Nexus 7 aan zat te komen, was al even bekend en het zou ook niet meer dan logisch zijn dat er een nieuwe Nexus 10 uit gaat komen. Androidbaas Sundar Pichai heeft dit ook gemeld aan Emir Afratie, journalist bij de Wall Street Journal. Hierbij geeft hij aan dat de nieuwe Nexus 10 wederom gemaakt zal worden door Samsung. Verder zijn er nog geen details bekend over deze nieuwe tablet. Ook weten we niet of deze, net als de huidige Nexus 10, gelanceerd zal worden met een nieuwe Androidversie, eventueel later in het jaar. Android 4.3 is pas net aangekondigd. We hebben in het verleden ook al geruchten gezien over een 11 inch-Nexus-tablet van Samsung. 

Beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe Nexus 10 uit zal komen is niet bekend, maar als we naar de tijdlijn van de Nexus 7 kijken zou oktober of november van dit jaar logisch zijn. We zullen de komende tijd ongetwijfeld nieuwe geruchten gaan horen over de Nexus 10, maar dat hij er gaat komen lijkt zeker.

 

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Nexus 10