abonneren

Google Nexus 7 uit in Nederland

De Google Nexus 7 Android tablet is vanaf vandaag 4 september te koop in Nederland. De tablet is niet online te koop in de Google Play Store maar in de winkel bij sommige winkelketens.

De 7 inch tablet is gisteren al de verkoop gegaan in andere Europese landen zoals: Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje. Nederland is vandaag aan de beurt. 

In tegenstelling tot de VS kunnen Nederlandse kopers de Nexus 7niet in de Google Play Store kopen. Ook voor alle andere Google-diensten dan de Android-apps kunnen we in Nederland helaas nog niet in de Google Play Store terecht.

Met een prijs van € 249 is de Google Nexus 7 een aantrekkelijk aanbod. Het is de eerste tablet met Android 4.1 Jelly Bean. De Google tablet levert de zuivere Android-ervaring zonder extra softwareschil. De tablet bevat een Nvidia Tegra 3 quad-core processor en wordt in Nederland alleen in de uitvoering met 16 GB opslagruimte geleverd. Volgens geruchten zou er ook een 3G versie in ontwikkeling zijn, maar of die ook naar Nederland komt moeten we afwachten. Lees hier onze review.

De Nexus 7 is per vandaag te koop bij de winkelketens: BCC, Dixons, Dynabyte, Media Markt, MyCom, Paradigit en Saturn.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Nexus 7

Nieuws headlines

Laatste reactie