abonneren

Google Nexus 7: Extreme unboxing video

Unboxing video's van nieuwe spullen zijn populair op internet. Zo is er nu een van de Google Nexus 7. Als een mixed martial arts-kampioen de uitpaksessie verzorgt, wordt het geen gewone video! De Nexus 7 unboxing video door Dr. Paul.

De UFC (Ultimate Fighter Championship) is een mixed martial arts toernooi en wint razendsnel aan populariteit. Wereldkampioen welterweight (tot 77KG) is de Canadees Georges St-Pierre en hij verzorgt de unboxing van Google’s nieuwe Nexus 7-tablet.

Hij speelt daarin Dr. Paul maar voordat hij daadwerkelijk tot het uitpakken komt, wordt zijn unboxing-sessie verstoord door ninjas. Canadese filmmaker Patrick Boivin verzorgde het bizzare spotje. Een quote van hem is: "Since I didn't go to film school, nobody told me I wasn't supposed to do everything." En dat is goed te zien in een van de meest opvallende unboxing video’s die tot nu toe gezien hebben. De video is gesponsord door Google. De Nexus 7 is een 7 inch Android-tablet gemaakt door Asus en komt nog deze maand uit in de VS.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Nexus 7

Laatste Vacatures