abonneren

Google Nexus 7 16 GB uitverkocht

Google neemt geen bestellingen meer aan voor de 16 GB-versie van de Google Nexus 7-tablet. De goedkopere 8 GB-uitvoering is nog wel te bestellen.

Eerder al werd bekend dat de levertijd voor de Nexus 7 tablet al is opgelopen tot twee weken. Nu laat Google op de Google Play website in de VS weten dat de Nexus 7 16 GB tijdelijk niet leverbaar is.


Kennelijk heeft Google zich vergist in de populariteit van de duurdere 16 GB variant. De 50 dollar goedkopere 8 GB-tablet is nog wel leverbaar. De Google Nexus 7 is de eerste Android-tablet met Android 4.1 Jelly Bean en is een enorm verkoop succes.

Google Nexus 7 is beste 7 inch tablet van dit moment

Volgens Amerikaanse reviews is de Nexus 7 de beste 7 inch-tablet die te koop is. De Nexus 7 concurreert met de Amazon Kindle Fire die ook rond de 200 dollar kost. Geruchten geven aan dat er wellicht later dit jaar ook een kleinere versie van de Apple iPad zou kunnen komen: De iPad mini. In Nederland wordt de Google Nexus 7 in september verwacht. Bij ons zou alleen de 16 GB versie uitkomen die € 249 gaat kosten.

Bron: Fudzilla

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: google nexus 7

Laatste reactie