abonneren

Google kondigt Android event aan op 29 oktober

Google heeft uitnodigingen verstuurd aan de media voor een Android event dat plaatsvindt op 29 oktober aanstaande. Het event vindt vanaf 10 uur 's morgens (locale tijd) plaats in New York en zal live worden gestreamed via YouTube. De media worden niet voor niets uitgenodigd op 29 oktober. Op dezelfde dag wordt Windows Phone 8 gelanceerd.

Het is interessant om de twee kemphanen te zien strijden om de gunst van de mobiele gebruikers. De geruchtenstroom over wat Google nu zal laten zien is nu in ieder geval meteen in volle gang. Mogelijk komt Google op deze dag met een nieuw Nexus-apparaat, dezelfde die LG produceert onder de naam Nexus 4. Een andere mogelijkheid is dat er meerdere Nexus smartphones worden onthuld, maar daarvoor is nog geen enkel bewijs voorhanden. Of wordt het toch de lancering van de Nexus 7 32 GB tablet? Wie het weet mag het zeggen.

Een ander gerucht is dat een nieuw Nexus-apparaat wordt gelanceerd met een nieuwe versie van het Android-besturingssysteem, versie 4.2. Ook zou Google meer kunnen vertellen over de Nexus Q, een mediastreamer in de vorm van een bol die een tijdje geleden op het laatste moment uit de voorverkoop werd gehaald.

Je kunt dit Android event op 29 oktober vanaf 10 uur 's morgens lokale tijd volgen via een stream op YouTube.

Bron: GSM Arena

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Nexus, smartphones, tablets

Laatste reactie