abonneren

Google Docs voegt slepen van documenten toe

Google werkt hard aan het uitbreiden van de functionaliteit van Google Docs. Zo is het nu mogelijk om bestanden via "drag-and-drop" naar de Google docs online documenten te uploaden.Al eerder deze maand werd het mogelijk om plaatjes in een document toe te voegen door ze ernaartoe te slepen. Nu kan dat ook met complete bestanden.
De nieuwe functionaliteit is beschikbaar voor wie de meest recente versie van Firefox, Chrome of Safari als browser gebruikt.

Veel mensen hebben een hekel aan cloud-toepassingen omdat het lastig is via selectiemenuutjes bestanden te moeten zoeken om deze te uploaden, terwijl dat bestand vaak al gewoon al op het bureaublad staat. Google werkt er hard aan dit soort onvolkomenheden weg te werken.

Een tweede nieuwe functie is het compacter maken van de balk met bedieningsfuncties. Zo werkt het editvenster ook op kleinere schermen beter.

Het zijn kleine verbeteringen die het regelmatige gebruik van Google Docs een stuk plezieriger maken.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord