abonneren

Google bouwt mysterieuze showroom in haven San Francisco

Internetgigant Google werkt al een aantal dagen aan een geheimzinnig bouwwerk in de haven van de Amerikaanse stad San Francisco en een lokaal tv-station meent te weten wat dit is. Zender KPIX meent dat Google binnenkort een exclusieve, drijvende showroom gaat openen waar Google-producten als de Google Glass worden verkocht.

Het Amerikaanse tv-station meent dat de bouw van de drijvende showroom wordt geleidt door niemand minder dan Sergey Brin, de oprichter van Google. Brin is ook verantwoordelijk voor de bedrijfstak Google X, die zich bezighoudt met experimentele projecten.

Het gebouw, dat er nu nog uitziet als een grote zeecontainer, kan door zijn samenstelling ook snel van gedaante verwisselen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als Google er verschillende exposities of projecten wil laten zien. Bezoekers van het bouwwerk kunnen er als het af is ook de Google Glass-bril kopen. Het dak van het drijvende bouwwerk moet dienen als exclusieve lounge.

De bouw van het project heeft even stilgelegen, omdat de kustwacht van San Francisco Google’s bouwwerk heeft aangemerkt als drijvend object. Hierdoor moet de constructie zeer regelmatig worden gecontroleerd. 

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Organisatie

Tags: San Francisco

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord