Goedkope Nederlandstalige Microsoft Office 2010 scoort

Dubbele meevaller voor studenten en scholieren: niet alleen kunnen zij Microsoft Office 2010 met korting aanschaffen, ook kunnen ze al de Nederlandstalige versie kopen - een versie die voor anderen pas vanaf 6 juli beschikbaar komt.Daarvoor moeten ze het pakket wel kopen via SURFspot.nl
of Slim.nl, ICT-webwinkels voor het hoger- en basisonderwijs en middelbaar (beroeps)onderwijs. Beide sites bieden de Nederlandstalige Microsoft Office Professional Plus 2010 nu al aan.

Er is veel belangstelling voor het pakket: zo werden afgelopen dinsdag ruim 3.000 bestellingen geplaatst, een record. De belangstelling is zo groot dat de websites af en toe moeite hebben met laden en dat inloggen en bestellen iets meer tijd kost. Geen paniek, melden beide sites, er zijn voldoende pakketten op voorraad.

De prijs van de pakketten ligt lager dan elders, door de afspraken die SURFdiensten en SLBdiensten als licentieorganisaties voor het onderwijs hebben gemaakt met Microsoft. Studenten en scholieren kunnen Microsoft Office Professional Plus bijvoorbeeld al bestellen vanaf slechts € 43,50.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Software

Tags: