abonneren

Goedkope Lumia komt in Maart naar Nederland

De goedkoopste smartphone in de Windows Phone 8-serie van Nokia komt in maart naar Nederland. De Lumia 620 zal in diverse kleuren beschikbaar zijn tegen die tijd.

 

In december schreven  we al over de Lumia 620 die toen aanstaande was en vandaag maakt Nokia bekend dat het toestel in maart naar Nederland komt. De Lumia 620 is in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder magenta, geel, cyaan, wit en zwart. Dnieuwe dualshot kleurtechniek zorgt voor een tweede laag gekleurd of transparant polycarbonaat waardoor wisselende kleurschakeringen en diepte-effecten te zien zijnHet heeft daardoor een jonge uitstraling. De koper kan kiezen uit zeven verwisselbare cover. De smartphone heeft een gevoelig touch-scherm dat zelfs met handschoenen aan of met de vingernagel te bedienen is.

Nokia Lumia 620

Nokia Cinemagraph en Nokia City Lens

Het toestel beschikt o.a. over Cinemagraph om eenvoudige animaties toe te voegen aan foto’s. Smart Shoot maakt één perfecte foto van meerdere afbeeldingen en verwijdert daarbij ongewilde objecten uit de foto. Aan de voorzijde heeft de Nokia Lumia 620 een VGA-camera. Voor navigatie kan gebruik worden gemaakt van Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport en het exclusieve Nokia City Lens. Nokia City Lens toont op het scherm door de cameralens via augmented reality informatie over plekken in de buurt.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Nokia Lumia, Lumia 620

Nieuws headlines

Laatste reactie