abonneren

Geheugenproblemen Nexus 7 opgelost met Android 4.3

Bijzonder heuglijk nieuws voor wie een Nexus 7 (2012, dus niet de nieuwe versie) in zijn bezit heeft, die niet meer zo rap presteert als op de dag van aanschaf: De nieuwe Android 4.3-update voor de Nexus 7 zorgt ervoor dat de tablet weer sneller werkt. Het geheugenprobleem wordt met de update namelijk aangepakt.

 

De Nexus 7 is een populaire tablet door de goede prijs/kwaliteit-verhouding. De tablet van Google zorgde ervoor dat er meer fabrikanten met kleinere 7-inch tablets op de markt kwamen. Maar de laatste maanden klaagden gebruikers over de teruglopende prestaties van hun Nexus 7. Het probleem zou liggen in het geheugen, een euvel dat volgens Androidworld wel vaker voorkomt bij tablets van Asus.

Nexus 7 2012
De huidige Nexus 7

 

Android 4.3-update

De onlangs verschenen Android 4.3-update zorgt er echter weer voor dat de tablet goed presteert. Wie de update nog niet binnen heeft, kan zich alvast verheugen op betere prestaties. Wie liever zijn Nexus 7 lievere helemaal vervangt moet nog wat langer geduld hebben tot de aangekondigde nieuwe Nexus 7 (2013) uitkomt.

Nexus 7 2013`
De nieuwe Nexus 7 (2013)

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Nexus 7, google nexus