abonneren

Geen Beats oordopjes meer bij HTC Smartphones

HTC stopt met het meeleveren van de Beats oordopjes bij zijn smartphones. De toevoeging van deze speciale hoofdtelefoons zorgen er namelijk niet voor dat er meer smartphones verkocht worden.

Hoewel HTC een aandeel van 51 procent heeft in de Beats technologie, is het volgens HTC niet aanlokkelijk genoeg om de speciale Beats oordopjes standaard met smartphones mee te leveren. Mensen letten namelijk totaal niet op de meegeleverde oordopjes bij een smartphone en derhalve stegen de verkopen dus ook niet. HTC is nu van mening dat liefhebbers van Beats zelf een voor Beats geschikte hoofdtelefoon kopen. Daar hebben ze misschien wel gelijk in.

HTC blijft de Beats technologie overigens wel implementeren in zijn smartphones en het ironische is dat deze 'verbeterde geluidskwaliteit' (waar wij het overigens niet mee eens zijn) ook werkt op normale hoofdtelefoons en oordopjes. Wel is het zo dat er een speciaal geluidsprofiel beschikbaar komt wanneer je een Beats hoofdtelefoon aansluit. Beats is overigens ook gewoon uit te zetten.

HTC leverde de speciale Beats-doppen mee met de Sensation XE en de Sensation XL. De nieuwe One-reeks wordt dus niet meer geleverd met de Beats oordoppen.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Beats, smartphones

Nieuws headlines

Laatste reactie