abonneren

Galaxy S3 overleeft artificiële aars van 100 kilo

De Samsung Galaxy S3 wordt uitvoerig getest deze stress-test video. Zo landt er een 100 kilo zware kunst-kont op de niet te benijden S3 in de video.

Er is een video op YouTube verschenen die een uitgebreide stress-test laat zien met de Samsung Galaxy S3 smartphone. De telefoon wordt getest op indeuken/vervormen, krassen, waterbestendigheid en ook de knoppen worden getest. De video is wel in het Koreaans, waardoor partijdigheid evenals de afloop van sommige tests ietwat wazig zijn.

Vingers, kont en kegeltjes

Allereerst wordt er met een kunstvinger 200.000 keer op de home-knop gedrukt. Die lijkt het in de video nog te doen nadien. Daarna is het de beurt aan de 100 kilogram zware artificiële Koreaanse kont met puntbillen. We zien de telefoon een aardig stukje meebuigen, maar hij lijkt heel te blijven. Dan volgt de tordeer-test, waarbij de telefoon als een wokkel gedraaid wordt en ook dit lijkt goed te gaan. Het uitwassen met gele puntige kegeltjes zou moeten aantonen dat de telefoon goed tegen krassen kan. We moeten er echter maar op vertrouwen dat de niet bekraste telefoon die in het volgende shot getoond wordt de geteste versie betreft.

Vervolgens wordt er een 60 ml regentest uitgevoerd en krijgt het scherm van de S3 ook nog een directe harde straal te verduren. Al met al een interessant filmpje om te zien. Of de telefoon nou echt zo goed tegen een stootje kan blijft onderwerp van discussie. Deze video laat in elk geval zien dat hij prima stuk kan als hij simpelweg op de grond valt.  

Bron: Computer Idee 

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: