abonneren

'Galaxy S IV op 15 april gelanceerd met 2.600 mAh accu

De geruchten over de Galaxy S IV zwellen aan. Het toptoestel zit eraan te komen en Sammobile weet te melden wanneer, in welke kleuren en dat hij een 2.600 mAh accu heeft.

De Samsung Galaxy S IV is op dit moment de smartphone waar we de meeste geruchten over tegenkomen. Van draadloos laden tot het opduiken in benchmarkresulaten. Vandaag bevestigt Sammobile een aantal van deze geruchten. Er is zelfs een lanceerdatum bekend. Week 16 zou het toestel uitkomen, wat neerkomt op 15 apri.

Samsung Galaxy S IV? Altius? Project J?

De opvolger van de Samsung Galaxy S III heeft inmiddels al vele namen. Was in het begin de Samsung Galaxy S IV nog de meest logische naam, komen nu de namen ‘Project J’ en ‘Altius’ naar buiten. Daarnaast is het nog niet zeker dat de opvolger van de S III het nummer IV zal gaan meekrijgen, het nummer vier brengt namelijk ongeluk in Korea. Hoe het toestel ook zal gaan heten, wij noemen het voor het gemak even Samsung Galaxy S IV, Sammobile weet te melden dat deze half april op de markt zal gaan komen. Daarnaast zal dit nieuwe toptoestel in de kleuren zwart en wit geleverd gaan worden.

Draadloos laden

Draadloos laden is niet nieuw, bijvoorbeeld de Nexus 4 en verschillende Nokia-toestellen beschikken hier al over. Daarnaast is er ook sprake geweest dat dit ook naar de Samsung Galaxy S III zou komen, maar dit blijkt tot op heden nog niet het geval. De Samsung Galaxy S IV zal uitgerust worden met een Qi-chip die het mogelijk maakt om het toestel draadloos op te laden. Ook hier heeft Sammobile een bevestiging van ontvangen en is bekend dat de Galaxy S IV over een 2600 mAh-accu gaat beschikken, waar de S III het moest doen met 2100 mAh.

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wat de naam gaat worden, Samsung Galaxy S IV, of misschien Samsung Galaxy S V, maar dat de opvolger van de Galaxy S III eraan zit te komen is duidelijk. Nu is alleen de grote vraag, wanneer zal deze aangekondigd worden? Dit zou eventueel tijdens de Mobile World Congress kunnen zijn eind februari, maar ook tijdens een apart evenement in maart zou tot de mogelijkheden behoren.

Bron: Sammobile

Via: Androidworld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie