abonneren

Galaxy S IV: nieuwe geruchten en foto's

Het is nog onduidelijk wat er eerder is: een nieuwe paus of de Galaxy S IV. Er zijn wel alvast wat nieuwe geruchten en vooral ook foto's opgedoken van het toptoestel van Samsung.

Het is bijna donderdag, de dag dat er een heel belangrijke historisch overleg gaat plaatsvinden. Oh nee, er wordt een Androidtelefoon aangekondigd. Alle gekheid op een stokje, er komt veel rook uit de schoorsteen van de geruchtenmolen omtrent de Samsung Galaxy S IV. Zo zijn er nu foto’s en benchmarkresultaten gelekt van het nieuwste nog aan te kondigen Samsungtoestel.

Samsung Galaxy S IV

De onderstaande foto’s zouden de daadwerkelijke Galaxy S IV kunnen zijn, maar het zou eerder om een prototype gaan. Samsung gebruikte voor de Galaxy S III ook al met meerdere prototypes om zo het echte exemplaar geheim te kunnen houden.  Het Chinese forumlid heeft een hele rits aan foto’s gepubliceerd waarvan degene met de AnTuTu-resultaten het meest in het oog springen. AnTuTu is een benchmark-applicatie voor Android die je cijfermatig inzicht geeft in de prestaties van je toestel. Zo wordt er de processor en het geheugen getest, maar ook de 2D- en 3D-graphics en de SDkaart. Aan de hand hiervan kunnen we dus meer te weten komen over de specificaties van het toestel.

De AnTuTu-benchmarkresultaten geven het volgende weer:

  • Android 4.2.1
  • 1080p full HD-scherm
  • 1.8 GHz quad-core ARMv7-processor (toch geen octa-core)
  • PowerVR SGX 544MP-grafische chip
  • 2 GB RAMgeheugen
  • 13 megapixelcamera

Foto’s

 Samsung Galaxy SIV i9502 Geruchten Samsung Galaxy S IV: specificaties en fotos

Samsung Galaxy SIV i9502 02 Geruchten Samsung Galaxy S IV: specificaties en fotos

Donderdag

Aanstaande donderdag 14 maart is de dag dat het Unpacked-evenement op op Times Square in New York gaat plaatsvinden en niet alleen de pers en overige belanghebbenden, maar ook de rest van de wereld is uitgenodigd. Androidworld zal ter plekke aanwezig zijn om verslag te doen.

Geruchten en nieuws uit de laatste paar weken over het toestel kun je hier vinden.

Bron: SammyHub

Via: Androidworld

Geschreven door: Claudia Rahanmetan op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: