abonneren

Galaxy Note 2 foto uitgelekt

De Samsung Galaxy Note 2 zal naar verwachting op 29 augustus op een unpacking event op de IFA in Berlijn worden onthuld. Volgens de geruchten over de opvolger van de succesvolle Galaxy Note zou de nieuwe Note wel eens een flexibel scherm kunnen krijgen.

Van de huidige Galaxy Note zouden er al meer dan 7 miljoen verkocht zijn. Dit ondanks dat dit toestel met een 5,3 inch scherm het midden houdt tussen een tablet een smartphone, volgens velen als erg groot wordt ervaren.

Vrij zeker is dat de Galaxy Note 2 een nog groter scherm krijgt dan de Galaxy Note, namelijk een kunststof amoledscherm van 5,5 inch. Om het risico dat een dergelijk groot scherm breekt bij het vallen te verminderen, klinkt het zinvol het scherm van kunststof te maken. Niet dat je toestel dan kunt dubbelvouwen maar meer om de kans van overleven van een landing op het scherm te bevorderen. Wel is er sprake van dat er evengoed een beschermende harde glaslaag op zal liggen. Het toestel zou wel eens kunnen lijken op een grotere Galaxy S3. De gelekte foto deed al eerder als foto voor de opvolger van de Galaxy SII de ronde. Nu verscheen deze foto (per ongeluk) op de Pakistaanse Facebookpagina van Samsung.

Volgens andere geruchten krijgt de Galaxy Note 2 een 1,5 GHz quadcore processor en zal in eerste instantie nog met Android 4.0 Ice Cream Sandwich zal worden geleverd. Wij zijn benieuwd.

Bron: Mashable

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy Note 2

Laatste reactie