abonneren

Gadget van de week: Nextbit Robin-smartphone

Regelmatig kijkt PCM naar de gadget van de week, geselecteerd door onze collega's van Stuff. Welke gadget is cool, handig en helemaal hot in deze tijd van het jaar? Deze week bekijken we de Nexbit Robin-smartphone.

De gadget van deze week is de Nextbit Robin. Deze smartphone is ontworpen door ex-werknemers van HTC en heeft een zeer kenmerkend uiterlijk. De kleuren van de telefoon zijn erg opvallend en de behuizing is gemaakt van stevig plastic, maar desondanks voelt de telefoon toch hoogwaardig aan. Stuff heeft de witblauwe versie getest, waarbij de uiteindes van de telefoon in het felle blauw zijn uitgevoerd. Dat ziet er erg cool uit, zo stelt onze Stuff-collega. 

Ontwerp

Het scherm van de Nextbit is 5,2 inch groot, maar de telefoon voelt veel groter aan en lijkt wat betreft afmetingen meer op een Galaxy S6 Edge+ met zijn 5,5 inch-scherm. De Nextbit is namelijk vrij vierkant, waardoor de telefoon dik aanvoelt. Daarbovenop komen nog eens de grote luidsprekers aan de boven en onderkant van de telefoon. Het voordeel daarvan is wel dat het geluid dat de telefoon produceert erg goed is. De speakers kunnen erg luid worden en ook op lager volume weten ze nog goed te presteren.

Hardware

Het toestel komt met 32 GB aan opslagruimte, waarvan iets minder dan 25 GB daadwerkelijk te gebruiken is. Verder heeft de telefoon een vingerafdrukscanner die zich aan de zijkant van de telefoon bevindt. Het scherm heeft een IPS/LCD-paneel en is full-hd, geen qhd zoals je vandaag de dag bij veel andere Android-telefoons vindt.

De complete review van de Nextbit Robin, waaronder ook de handige cloudextraatjes die je bij de telefoon krijgt, evenals de prijs, lees je in het volledige artikel op Stuff.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Android, smartphone, Nextbit Robin

Laatste reactie