Gadget van de week: licht-speelmuur Everbright

Regelmatig kijkt PCM naar de gadget van de week, geselecteerd door onze collega's van Stuff. Welke gadget is cool, handig en helemaal hot in deze tijd van het jaar? Deze week: de Everbright-muur.

Everbright is een ‘muur’ van 1,2 bij 2,4 meter oppervlakte en is bedekt met 464 pixels, die je aan en uit kunt zetten en van kleur kunt laten veranderen. Dat maakt de muur erg speels, omdat je zo bijvoorbeeld een mooi lichtkunstwerk kunt maken. De muur is dusdanig groot dat deze vooral bedoeld is om een kantoor op te fleuren.

Stel nu dat je zelf en collega’s weinig tot geen artistieke aanleg hebben, wat begrijpelijk is, dan hoef je je geen zorgen te maken, want de Everbright heeft drie animaties ingebouwd die je kunt laten weergeven, die vrij indrukwekkend zijn. Bovendien is er een knop om de kleuren te herstellen, voor als je creatie niet uitkomt zoals die zou willen.

Gaat er één pixel per ongeluk of door een defect stuk gaat, dan is er nog geen man overboord. De muur is modulair opgebouwd en daarmee is een pixel zo vervangen kan worden. Bovendien hebben de leds in de muur die de pixels voorstellen een levensduur van 11 jaar, volgens de fabrikant.

Alle details, waaronder de prijs en details over ook een minivariant, vind je in het volledige artikel op Stuff. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Overig

Tags: pixels, kantoor, everbright, muur