abonneren

Gadget van de week: HP Spectre x360

Regelmatig kijkt PCM naar de gadget van de week, geselecteerd door onze collega's van Stuff. Welke gadget is cool, handig en helemaal hot in deze tijd van het jaar? Deze week: de HP Spectre x360.

Bijna geen een pc-fabrikant brengt meer een 'normale' laptop op de markt. Tegenwoordig moet alles convertible zijn. De HP Spectre x360 is er daar ook een van. Het is ook nog eens een ultrabook, dus lekker licht en stijlvol. Doordat het convertible is, is het scherm op meerdere manieren te positioneren zodat je 'm op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je het scherm draaien en de convertible als tv gebruiken of je kunt het scherm doorduwen en de laptop rechtop zetten om 'm staand te gebruiken.

De Spectre x360 is bovendien erg mooi ontworpen: dun, clean en modern met een hoogwaardige behuizing gemaakt uit een stuk aluminium met een dikte van iets meer dan anderhalve centimeter. Wat betreft specificaties doet deze convertible niet onder voor zijn competitie, met genoeg kracht voor zware grafische programma's en een accuduur van op papier 12,5 uur. Dat is niet mis. Bovendien zijn er twee Bang & Olufsen-speakers ingebouwd.

Alle details, waaronder de prijs en precieze specificaties, evenals meer ervaringen van onze collega's, lees je in het volledige artikel op Stuff.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Notebooks

Tags: Ultrabook, HP, spectre, convertible, intel