abonneren

Fujitsu Stylistic M532 Android-tablet

Fujitsu introduceert een Android-tablet voor zakelijk en privé-gebruik. De tablet is met 8,6 mm bijzonder dun en weegt slechts 560 gram. De M532 word door een Nvidia Tegra 3-processor aangedreven en draait Android 4.

Fujitsu verwacht dat het onderscheid tussen zakelijke en consumentenproducten zal vervagen. Met Stylistisc M535 richt Fujitsu zich dan ook op de BYOD (bring your own device)-gebruiker en de zakelijke tablet-gebruiker.

Geschikt voor Citrix, RDP-client of VMware View

Fujitsu voorziet de 10 inch tablet naast het standaard Android 4 Ice Cream Sandwich van een aantal zakelijk belangrijke functies zoal: Virtual Desktop Infrastructur (VDI) en Nitro Touchdown HD software voor het gebruik van zakelijke email. Standaard is de teblet geschikt voor gebruik met Citrix, RDP-client of VMware View.  Voor de beveiliging is er Symantec’s Norton Tablet Security en volledige encryptie van de data. De tablet heeft een 8 megapixel camera met flits en autofocus en een 2 megapixel front camera. De standaarduitvoering heeft wifi-abgn, bluetooth 3.0 en 3D datacommunicatie. De M535 heeft een flinke accu die goed is voor 9,5 uur video.

Om het kantoorgebruik mogelijk te maken is er optioneel een docking-station verkrijgbaar met twee additionele usb-poorten en laadmogelijkheid. De Fujitsu M535 zal vanaf 16 juni verkrijgbaar zijn voor € 653. Waarschijnlijk komt er ook een goedkopere versie zonder 3G.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Android-tablet