abonneren

Fujitsu Lifebook U772, ultrabook met professionele veiligheid

Fujitsu is naar eigen zeggen een van de eersten die ultrabooks geschikt maakt voor zakelijk gebruik. De Fujitsu Lifebook U772 combineert een uiterst stijlvol en slank ontwerp met Intels vPro-technologie.

De Lifebook U772 heeft dankzij vPro verbeterde beheersfunctionaliteit en beveiliging. Zo is er een vingerafdrukscannner en volledige ssd-encryptie.

BYOD

Fujitsu hoopt met deze beheersfuncties de gebruikers die graag hun eigen apparatuur gebruiken (bring you own device) te stimuleren hun eigen computer voor het werk te gebruiken. De tijd van de lompe zware zakelijke notebooks lijkt hiermee voorbij.
De 14 inch Lifebook U772 is met 1,4 kg bijzonder draagbaar en is maar 16 mm dik. De magnesium behuizing is in rood of zilver-uitvoering verkrijgbaar. Nieuw voor ultrabooks is ook de uitbreidingsmogelijkheid van een dockingstation, waarmee extra aansluitingen en een vaste netwerkaansluiting beschikbaar wordt. De U772 heeft een Core i7 uit de Ivy Bridge-generatie van Intels ULV-ultrabook-processoren. Naar keuze is er 3G- of 4G-breedbandcommunicatie ingebouwd.
De Lifebook U772 is verkrijgbaar vanaf € 1784

Lifebook UH572

Voor wie de 14 inch U772 met een core i7 Ivy Brigde iets te veel van het goede is, heeft Fujitsu ook een eenvoudigere uitvoering: De 13 inch Lifebook H572. Deze heeft een kleiner scherm en een aluminium kast waardoor hij iets dikker (18mm) en iets zwaarder (1,6 kg) is. Ook hier de derde generatie ULV Core I-processoren en de Intel anti-diefstalbescherming.
De Lifebook UH572 is verkrijgbaar vanaf € 1000.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Notebooks

Tags: Fujitsu, Ultrabooks