abonneren

Foto's Samsung Galaxy S4 Mini uitgelekt

Er zijn foto's uitgelekt van wat de Samsung Galaxy S4 Mini zou moeten zijn. De fotograaf is zo vriendelijk geweest er een liniaal bij te leggen, waardoor we nu ook weten hoe groot het toestel is.

Net als de Samsung Galaxy S III zal ook de Samsung Galaxy S4 een ‘mini-editie krijgen. De Samsung Galaxy S4 mini hebben we al eerder voorbij zien komen en zal binnenkort aangekondigd worden. Er zijn afbeeldingen gelekt van deze kleine variant van de Samsung Galaxy S4.

Deze kleine uitgave van de S4 zal een 4,3 inch super AMOLED qHD-scherm hebben met een pixel-dichtheid van 256 ppi. Onder het beeldscherm ligt een 1.6 GHz dual-core-processor met en het geheel draait op Android 4.2.2. Net zoals bij de Samsung Galaxy S III mini heeft de S4 mini naast een kleiner scherm ook specificaties die iets minder goed zijn. Dat is ook de bedoeling want zo kan de Samsung Galaxy S4 mini voor een scherpe prijs aangeboden worden voor de kleinere portemonnee. 

Beschikbaarheid

Volgens de geruchten wordt de Samsung Galaxy S4 mini nog deze maand aangekondigd en zal deze ook spoedig beschikbaar zijn. Samsung heeft dit apparaat nog niet bevestigd, maar de kans is groot dat deze zal komen.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: