abonneren

Foto's LG Nexus telefoon uitgelekt

De geruchten over een LG Nexus toestel lijken bevestigd. Er zijn foto’s opgedoken van de vermeende LG telefoon.

Gisteren berichtten we al dat er hardnekkige geruchten waren over het feit dat de volgende Nexus uit de stal van LG zou komen. Dat lijkt bevestigd door onderstaande foto’s die gepost werden op het XDA forum en ook door een Russische blogger.

LG Optimus G Nexus

Het toestel is een LG E960 Mako en lijkt zoals verwacht geïnspireerd op de Optimus G smartphone van LG. Of het hier de officiële Nexus-telefoon betreft is niet officieel bekend, maar de getoonde telefoon lijkt in elk geval het toestel te zijn waar de geruchten van gisteren over gingen. Het toestel valt op door de glinsterende achterkant. Ook heeft de telefoon ronde hoeken, die die doen denken aan de Samsung Galaxy Nexus van vorig jaar.

De LG Optimus G Nexus draait Android 4.1.2 en is dus een versie verder dan de hoogst beschikbare versie die op het moment uit is; 4.1.1. Dat wil niet per se zeggen dat dit ook de uiteindelijke versie is die op het toestel zal draaien.

LOL

Android ontwikkelaars Dan Morrill en Jean-Baptiste Queru hebben gereageerd op de geruchten met een eenvoudig ‘LOL’. Queru reageert verder als volgt op de geruchten over nieuwe Nexus toestellen:

“Door mijn werk weet ik toevallig de plannen voor de volgende release. Het versienummer, de releasedatum, de hardware en de features. Het is hilarisch om deze te vergelijken met de geruchten.”

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: