abonneren

Foto’s HTC-phablet One Max gespot

HTC komt naast de recente One en One Mini naar verluidt ook met een grote variant genaamd One Max. Van deze 5,9 inch-phablet zijn nu foto’s opgedoken. Als het goed is zou de achterkant los de halen zijn, waardoor de accu te vervangen is en het geheugen verder uit te breiden.

De Taiwanese techgigant HTC kwam vorige maand al met een One Mini, maar zal naar verluidt, alsmede volgens de geldende logica, ook met een One Max komen. Nu zijn er foto’s opgedoken van het toestel op de Taiwanese website ePrice. Het toestel lijkt op de foto’s erg op de HTC One. Een fijne 'feature' ten opzichte van de originele One, is dat de achterklep van de telefoon afneembaar zal zijn volgens de berichten. Daaronder is plaats voor geheugenuitbreiding via een micro sd-kaart en de accu zou dan ook te vervangen zijn.

De One Max zou een scherm krijgen van 5,9 inch, waarmee HTC voor het eerst zal meedingen op de markt voor grotere smartphones. Zoals eerdere geruchten al meldden, zou de HTC One Max in september gepresenteerd worden, wat volgens andere geruchten ongeveer gelijk zou zijn met de Samsung Galaxy Note 3. Daarmee zou HTC direct de strijd met Samsung aangaan op het gebied van phablets, zoals de twee fabrikanten nu met elkaar concurreren met de vlaggenschepen One en Galaxy S4.

De HTC One Max zou volgens eerdere geruchten een 5,9 inch full hd-scherm (1920 x 1080 pixels) krijgen, een 2,3 GHz quadcore Snapdragon 800-chip, 2GB werkgeheugen, 64 GB opslaggeheugen en een accu met een capaciteit van 3.200 mAh. Als het goed is draait de One Max meteen op Android 5 Key Lime Pie.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: One Max, one, One Mini

Nieuws headlines

Laatste reactie