Family Pack terug voor verjaardag Windows 7

Op 22 oktober viert Windows 7 zijn eerste verjaardag. Op die datum een jaar geleden kwam Windows 7 uit voor de consument. Voor huishoudens met meerdere pc’s die de overstap naar Windows 7 wilden maken, was er de Family Pack. Een voordelig pakket wanneer men in een keer drie pc’s wilde upgraden naar Windows 7.
Helaas was er tot nu toe alleen een Engelse versie beschikbaar maar nu is er ook een Nederlandstalige versie aangekondigd.

Een gemiddeld huishouden heeft tegenwoordig meer dan 2 pc's in huis waardoor de Family Pack een voordelige keuze is. De Family Pack bestaat uit drie Windows 7 Home Premium Upgrade Licenties voor bestaande pc's met Vista of XP voor slechts €149,99. Toen de Family Pack voor het eerst werd aangekondigd was de eerste voorraad bij Amazon.co.uk al snel uitverkocht. In Nederland was het zoeken naar dergelijke Family Packs en het was dus alleen in Engelstalige versie verkrijgbaar bij enkele webshops.

In Amerika start de promotie op 3 oktober voor de Engelstalige versie en vanaf 22 oktober is hier de Nederlandse versie beschikbaar van de Family Pack. De versie is te koop via de deelnemende retail partners en de Microsoft Store en is beperkt beschikbaar.

Om na te gaan of uw versie kan worden opgewaardeerd naar Windows 7, kunt u de Windows 7 Upgrade Advisor downloaden en installeren.

[Via blogs.microsoft.nl]

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Software

Tags: