abonneren

Facebook hanteert vanaf nu ook hashtag

Ook Facebook heeft de hashtag nu geïntroduceerd. Twitter en Instagram gebruikten het 'hekje' al en Facebook nu dus ook. De feature wordt gefaseerd uitgerold.

Hij zat er al aan te komen: De hashtag voor Facebook (in het Nederlands ‘hekje’). Met de hashtags Facebook wil het eenvoudiger maken om conversaties over bepaalde onderwerpen op verschillende sociale media aan elkaar te knopen. Facebook zal ook met trending hashtags komen zodat je kunt zien waar nu veel over wat geproken zoals ook al gebruikelijk is op Twitter. Hashtags zullen nu dus klikbaar zijn en je kunt ook zoeken op hashtags. Adverteerders zouden de hashtag ook een betere graadmeter vinden om te zien wat populair is op Facebook dan ‘Likes’ omdat laatstgenoemde soms ook gegeven worden om sociale redenen. 

Facebook NBA hashtag

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags: Hashtag

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord