Evernote voor Windows op de schop

Bij PCM zijn we erg fan van de productiviteitsapp Evernote, maar de Windows-versie ervan liet altijd wat te wensen over. Noem deze variant gerust log en onoverzichtelijk. Daarom is er nu een nieuwe versie uit, inclusief nieuwe interface.

Evernote doet de nieuwe features uit de doeken op de blog van het bedrijf. De interface is een stuk gestroomlijnder, waarbij met name de balk aan de linkerzijde onder handen is genomen. Eventueel is deze nu te minimaliseren, zodat de notities zelf meer ademruimte krijgen. Dat is prettig, want in die vensters werk je doorgaans toch het meeste.

Persoonlijk / Zakelijk

De software maakt het ook makkelijker om persoonlijke aantekeningen te scheiden van zakelijke, maar daarvoor moet je wel een Evernote Business-abonnement hebben afgesloten. Notities worden dan ondergebracht in twee verschillende tabbladen.

Tevens kun je notities sneller terugvinden wanneer je ze voorziet van tags of van kleurtjes. Om gebruik te maken van de nieuwe functies, moet je Evernote updaten naar versie 6.0.4.1688.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Software

Tags: evernote