abonneren

Eindelijk ING internetbankieren voor Windows Phone

Ook de ING Bank heeft nu een app ontwikkeld waarmee eigenaren van smartphones met daarop Windows Phone 7.5 en 8 mobiel kunnen bankieren. De app voorziet in het checken van actuele saldo-informatie, het overschrijven van geld en het bekijken van bij- en afschrijvingen. Ook is er een app voor Windows 8 en Windows RT uitgebracht door ING.

De ING bank heeft een Windows Phone-app ontwikkeld waarmee klanten van de bank kunnen internetbankieren. De app is voor zowel Windows Phone 7.5 als Windows Phone 8 beschikbaar en gratis downloadbaar.

Voordat de app gebruikt kan worden moet het betreffende Windows Phone-toestel geverifieerd worden via internetbankieren op een volwaardige computer. Ook wordt om veiligheidsredenen diverse informatie van de klant gevraagd in de app.

Wanneer dit proces is doorlopen kan de gebruiker saldo-informatie bekijken, geld overschrijven en bij- en afschrijvingen inzien. Ook is er gelijktijdig een ING app voor Windows 8 en Windows RT uitgebracht. De Windows Phone app heet officieel ‘Bankieren’ en de app voor Windows 8 en Windows RT ‘ING Bankieren’. De Windows Phone app was op ons testtoestel niet te vinden via diverse zoektermen, dus mocht je hem niet kunnen vinden in de Windows Phone Store, klik dan via je telefoon op deze link. De ING app voor Windows 8 en Windows RT is hier te vinden.

ABN Amro en Rabobank hebben al een app voor Windows Phone uitgebracht voor mobiel bankieren. ING klanten kunnen nu op de platforms iOS, Android, BlackBerry en Windows Phone terecht voor hun mobiele bankzaken.

De recensies over de Windows Phone app zijn tot nu toe overigens erg positief.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Windows Phone

Tags: Internetbankieren, Ing Bank, Mobiel Bankieren

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord