abonneren

Eerste grote update Samsung Galaxy S4 beschikbaar

De eerste grote update van het nieuwste toptoestel van Samsung, de Galaxy S4, wordt in Nederland en Belgiƫ uitgerold. Deze update is behoorlijk groot en zou stabiliteitsverbeteringen brengen.
De Samsung Galaxy S4 is inmiddels al vele miljoenen keren over de toonbank gegaan en Samsung heeft de toestellen inmiddels al een aantal keer van een update voorzien. Ook vandaag weer is er een relatief kleine update uitgerold die versienummer I9505XXUBMF8 heeft meegekregen. Wat er exact gewijzigd is, is niet bekend, maar in de omschrijving staat dat het om stabiliteitsverbeteringen gaat. Na deze update draait het toestel, net als voorheen, op Android 4.2.2 (Jelly Bean). Deze update is vooralsnog alleen voor T-Mobile branded-toestellen.

Beschikbaarheid

De update voor de Samsung Galaxy S4 is OTA (Over The Air) te downloaden, hetgeen wil zeggen dat deze rechtstreeks op het toestel binnengehaald kan worden via WiFi. Ook is het mogelijk deze update te installeren via Kies, het software-programma van Samsung. Er gaan geen gegevens verloren met deze update, maar het is wel (zoals altijd) wenselijk een back-up te maken van je toestel. De update is alléén beschikbaar voor de T-Mobile branded-versie, dus als je de 'reguliere' versie hebt moet je nog even wachten.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: update, Galaxy S4