abonneren

Eerste gelekte foto's iPhone 6s duiken op

Gelekte afbeeldingen van de nog onaangekondigde iPhone 6s tonen dat de nieuwe smartphone van Apple er eigenlijk hetzelfde uitziet als de gewone iPhone 6. De aanpassingen aan het nieuwe model zijn naar verwachting dan ook voornamelijk intern.

Daarover schrijft 9to5Mac, die foto's van het vermeende toestel heeft ontvangen van een 'vertrouwde bron' binnen de productielijn van Apple. Toen Apple de iPhone 5 opvolgde met de iPhone 5s, bleef het design van het toestel ook gelijk.

Hoewel Apple de iPhone 6s nog niet heeft onthuld, gonst het al langer van de geruchten en speculaties. De smartphone zou 'force touch' ondersteunen, als ook een betere camera krijgen. Lees daar meer over in 'Wat weten we al van de iPhone 6s (of iPhone 7)?'- want ja, zelfs de naam staat nog niet vast.

September

Vermoedelijk verkoopt Apple de iPhone 6s vanaf 25 september, en is het toestel al te bestellen vana 18 september. Dat zou blijken uit een gelekte interne memo van telecomprovider Vodafone. Aannemelijk is dat er ook een s-versie komt van de iPhone 6 Plus.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: