abonneren

Doutzen Kroes lanceert de Samsung Galaxy S4 Mini

Op een presentatie van Samsung is vandaag de Galaxy S4 Mini in Nederland gelanceerd met niemand minder dan Doutzen Kroes als boegbeeld. Als je het toestel nu koopt krijg je er een gratis oranje flipcover bij met daarop 'By Doutzen'. Kroes is het nieuwe gezicht van Samsung Mobile in Nederland.

De Samsung Galaxy S4 Mini is een kleinere variant van de Galaxy S4 met en kleiner prijsje maar ook met mindere hardware dan de reguliere Galaxy S4. De Galaxy S4 mini bevat een dual-core 1,7 Ghz processor, 1,5 GB RAM en 8 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar met MicroSD). De mini moet het door zijn afmetingen van 12,5 x 6,1 x 0,89 mm doen met een kleiner scherm (4,3 Super AMOLED) dat ook een lager aantal beeldpixels heeft (960x540 pixels). Het toestel beschikt net als zijn grote broer over 3G en 4G LTE en NFC en heeft een 8 MP camera aan boord. De adviesprijs van de in zwart en wit verkrijgbare Samsung Galaxy S4 mini bedraagt 499 euro en is vanaf deze week beschikbaar in Nederland. Het toestel draait op Android 4.2

Samsung Galaxy S4 mini
Voor- en achterkant Samsung Galaxy S4 mini.

 

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes wordt het nieuwe gezicht van Samsung Mobile. Het supermodel zal zich bezighouden met de StarttheConversation.nl Facebook-pagina: Het platform waar men terecht kan voor tips over fashion, muziek, films, fotografie en gezondheid. N.a.v. de campagne kun je nu dus een gratis oranje flipcover voor je Galaxy S4 mini krijgen die 'gesigneerd' is door Doutzen. 

Doutzen Kroes Samsung Galaxy S4 mini

De mannen van Hardware.info zette Doutzen Kroes op de gevoelige plaat met de oranje 'By Doutzen' flipcover voor de Samsung Galaxy S4 mini.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Doutzen Kroes