abonneren

Is dit de eerste foto van de Samsung Galaxy S IV?

Een werknemer van Samsung heeft SamMobile een foto gestuurd van de Galaxy S IV. Het toestel lijkt op de S III en Premier en heeft een bijzonder dunne schermrand en geen home-knop meer.

SamMobile is geneigd te oordelen dat de door een bron binnen Samsung opgestuurde foto van de vermeende Samsung Galaxy S IV echt is. De website zegt het niet met 100% zekerheid te kunnen zeggen, maar vindt de foto erg scherp en er niet nep uitzien.

Het ontwerp is erg vergelijkbaar met de Galaxy S III en Galaxy Premier, waardoor SamMobile het nog waarschijnlijker acht dat het daadwerkelijk om de volgende smartphone van Samsung in de S-serie gaat.

Opvallend

Er zijn een paar dingen die opvallen als je naar de foto kijkt. Ten eerste heeft het toestel knoppen in het scherm en is de home-knop afwezig. Dat is op zich iets wat we steeds vaker zien bij Android-toestellen.

Verder is de schermrand bijzonder dun. Het scherm zelf is bijzonder groot in verhouding tot de afmetingen van het Samsung-logo, de lampjes, speaker en cameralens. Een grove schatting zou uitkomen op 5 inch naar ons idee. Dat komt overeen met de geruchten.

De specificaties van de Samsung Galaxy S IV die volgens SamMobile tot nu toe in de geruchtenmolen de ronde doen zijn:

- Exynos 5450 quadcore CPU die op 2 GHz draait

- Mali-T658 GPU

- 2GB RAM-geheugen

- 4.99” SuperAMOLED full hd resolutie (1080×1920) scherm

- 13 Megapixel camera achterop

- 2 Megapixel camera voorop

- Android 4.2.1 (vanuit de doos)

SamMobile benadrukt dat niets zeker is voordat Samsung zelf de officiële presentatie geeft.

Bron: SamMobile

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Samsung S4, Gelekt, s 4, Foto, samsung s iv

Nieuws headlines

Laatste reactie