Deze e-ink cover maakt van je telefoon een e-reader

Met deze cover die je op je telefoon kunt plakken, kun je eindeloos op je telefoon surfen zonder je ogen te vermoeien en bespaar je batterij. Zo heb je een e-reader en telefoon ineen.

Dat komt vooral door de techniek van het e-ink display, dat we al kennen van e-readers. Met de InkCase Plus kun je met dit tweede scherm van e-ink sport- en fitnessapps openen, je telefoon gebruiken als e-reader, foto’s bekijken en notificaties ontvangen.

Langer mee

Door het gebruiken van het e-ink hoesje gaat je smartphone veel langer mee dan normaal. De Samsung S4 bijvoorbeeld houdt het normaal gesproken 4 uur lang uit zonder opgeladen te hoeven worden. Door de telefoon in het e-ink hoesje te gebruiken, wordt de batterijduur verlengd naar maar liefst 19 uur.

Alles bij de hand

Een ander voordeel: als je tekstbestanden, tickets of vouchers, kaarten of je boarding pass naar je InkCase Plus verstuurt, hoef je je telefoon niet meer opnieuw aan te zetten om naar deze informatie te zoeken in verschillende applicaties.

Notificaties

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je inkomende berichten of telefoontjes mist: deze zijn ook gewoon te lezen en te beantwoorden zonder het energievretende LCD-scherm van je telefoon aan te hoeven zetten.

Kickstarter

Wil je ook graag zo’n hoesje voor je telefoon? Bestel er dan een via het kickstarter-project dat de hoesjes wil gaan maken, voor een bedrag van $99,-. Het doel van $100.000 is allang gehaald en je hebt nog 28 dagen om je donatie te doen. Dat kost je een stuk minder dan de YotaPhone, die een ingebouwd e-ink display heeft aan de achterkant van de telefoon. 

Lees ook: 

Kobo Aura
Sony Reader PRS-T2 dunner en lichter
LG lanceert buigbaar ebookscherm

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: scherm, Telefoon, Besparen, Hoesje, Display, E-reader, E-ink, Lcd-scherm