abonneren

Dell onthult Latitude 10 Windows 8 tablet

Met de komst van Windows 8 in het vooruitzicht onthult ook Dell nieuwe producten waaronder een zakelijke tablet onder de naam Latitude 10. Typische zakelijke kenmerken zijn een verwisselbare accu een dock en beveiliging met data-encryptie.

De Latitude 10 heeft een 10, 1 inch ips-scherm met 1366 x 768 pixels, gorillaglas en optioneel een Wacom pen. Hij is gebaseerd op een Intel Clover Trail Atom Soc (System on a Chip). Deze processor wordt vergezeld door 2 GB ramgeheugen en maximaal 128 GB flashopslag. Er is een accu van 30 WHr.

De tablet heeft een 8 Megapixel camera aan de achterkant en een 720p chatcam aan de voorkant. Er is een normale usb-poort en een micro-us-poort voor het opladen. Via hdmi sluit je de tablet aan op een groot scherm. En natuurlijk is er de dockingconnector. Dell’s optionele dock zorgt voor extra usb 2.0-poorten en gigabit ethernet, een hdmi-uitgang en en audio-aansluitingen. De tablet is ruim een centimeter dik en weegt 700 gram. Belangrijk pluspunt is de verwisselbare accu waarvan Dell optioneel ook nog eens een dubbelgrote versie levert.
De Dell Latitude 10 met Windows 8 zal eind oktober uitkomen. Prijzen zijn nog niet bekend.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Dell