abonneren

De HTC One mini 2 is geen M8 Mini

Vandaag wordt in Londen de HTC One Mini 2 aangekondigd, de opvolger van de vorige mini van HTC. De smartphone heeft een 4,5 inch display dat kleiner is dan dat van zijn grotere broer, de HTC One M8.

De telefoon ziet eruit als een kleinere versie van de HTC One M8, met alleen een camera aan de achterkant, die foto’s maakt in 13 Megapixel. Verder is het scherm alleen qHD, zowat de laagste resolutie die voor smartphones wordt gebruikt. Een lagere resolutie voor het scherm dus, maar wel een goede resolutie op de camera.

Sexy

Verder ziet de telefoon er net zo sexy uit als zijn grotere broer, met de afgeronde hoeken en de mooie finish op de achterkant. Hij is daarnaast een stuk makkelijker vast te houden, wat het toestel een voordeel geeft over de HTC One M8. Een ander voordeel wat de kleine telefoon heeft over zijn grotere broer is dat hij een stuk betaalbaarder zal zijn. Hoeveel is nog niet duidelijk, want de prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Hypen

HTC heeft er expres voor gewaakt om de telefoon de M8 Mini te noemen, om hypen van het toestel te voorkomen. Verder heeft de mini ruimte voor een microSD en een 2,100mAh batterij, waarvan het de vraag is hoe lang deze het uithoudt. De telefoon wordt in juni gelanceerd. 

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: