abonneren

'Datum presentatie Samsung Galaxy S IV bevestigd'

De Samsung Galaxy S IV zou op 15 maart aangekondigd worden tijdens een persconferentie. Eerder waren er ook al geruchten over de datum 15 maart. Het toestel moet begin april in de winkels liggen.

Volgens de website van SamMobile zal de Samsung Galaxy S IV op 15 maart gepresenteerd worden. Er is nog niets bevestigd door Samsung zelf, maar een vertrouweling die in de smartphone-branche werkt heeft deze datum bevestigd aan het platform voor Samsung-fans. De plaats waar het Samsung Mobile Unpacked event gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Eerder kwam SamMobile ook al met een bericht dat de Galaxy S IV in de tweede week van april te koop zal zijn. Dat is nu ook bevestigd volgens de website. Tenminste, de telefoon zou begin april uitkomen in elk geval. De smartphone zal in eerste instantie uitkomen in de Oost-Europese landen. De rest van Europa en Azië zullen de Galaxy S IV voor het einde van april in de winkels kunnen verwachten. Amerika, Australië en Africa zijn in mei of juni aan de beurt.

De accessoires die voor de telefoon verkocht gaan worden staan gepland voor week 15 volgens SamMobile. Dat ligt goed in lijn ligt met de verwachte releasedatum en versterkt dit vermoeden dan ook.

Volgens SamMobile worden de specificaties als volgt:

- Exynos 5 Octa (8-Core) CPU

- Mali-T658 GPU

- 2GB RAM-geheugen

- 4.99” SuperAMOLED full hd resolutie (1080×1920) scherm

- 13 Megapixel camera achterop

- 2 Megapixel camera voorop

- Android 4.2.1 (vanuit de doos)

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie