abonneren

Cortana scant e-mails in nieuwe Insider-build Windows 10

Microsoft is gestart met nieuwe functies voor Cortana in de Insider-build van Windows 10. De slimme assistente kan voortaan je e-mails scannen en je helpen afspraken na te komen.

Volgens Microsoft zoekt Cortana naar de momenten waarop je hebt beloofd iets te doen. Bijvoorbeeld dat je iets aanlevert voor een bepaalde deadline. Vervolgens kan ze een reminder instellen of de afspraak doorvoeren naar je agenda.

Cortana kan ook alert zijn op last-minute afspraken en deze buiten werktijden pushen, zodat je toch op tijd op de hoogte bent. Of je krijgt een waarschuwing wanneer het er op lijkt dat je dubbele afspraken gaat plannen.

Nog niet in Nederland

De nieuwe features worden in eerste instantie alleen uitgerold in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Dat we zelf nog een tijdje moeten wachten is niet zo vreemd, want Cortana is nog steeds niet in het Nederlands beschikbaar.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Windows 10

Tags: Cortana

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord