CES 2017: Panasonic werkt veel samen en toont bijzondere oven

Panasonic heeft nieuwe B2B-projecten en producten uitgelicht tijdens de CES. Naast een samenwerking met Disney, heeft het Japanse bedrijf in samenwerking met Qualcomm en Google een infotainment-systeem ontwikkeld en brengen ze een nieuwe oven op de markt. Liefhebbers van audio en fotografie kunnen hun hart ophalen met de nieuwe producten van Technics en de nieuwe Lumix GH5.

Beamers

Panasonic is al jaren marktleider op het gebied van beamers en wil deze titel ook de komende jaren behouden. Het Japanse bedrijf verzorgde al de beeldprojecties tijdens de Olympische Spelen in Rio en steeds meer stadiums in de VS hebben schermen van Panasonic.

Mickey

Een nieuwe samenwerking tussen Panasonic en Disney zal nieuwe attracties in de Disneyparken in de Verenigde Staten voorzien van bijzondere projecties. Panasonic zal in de nabije toekomst een los bedrijf oprichten in de Verenigde Staten, die zich specifiek zal richten op de entertainmentindustrie.

Auto’s

In samenwerking met Qualcomm en Google, heeft Panasonic een nieuw infotainment-systeem ontworpen voor de auto. Met “Skip Generation” Android IVI kunnen gebruikers het nieuwe systeem volledig personaliseren. Verder toonde Panasonic nog een nieuw concept voor de autonome zelfrijdende auto.

CIO

Panasonic lanceert een alles-in-één oplossing voor op het aanrecht. Met de Countertop Induction Oven kun je met verschillende standen heel eenvoudig allerlei gezonde recepten klaarmaken. Met deze aanvulling op je aanrecht hoef je volgens Panasonic nooit meer 2 uur uit te trekken voor het klaarmaken van een gezonde maaltijd.

Audio

Voor de liefhebbers van analoge audio heeft Panasonic de nieuwe standaard voor platenspelers gelanceerd. Onder hun merknaam Technics toonde het Japanse bedrijf een nieuwe platenspeler, staande speakers en versterker met veel aansluitmogelijkheden.

Camera

Panasonic heeft ook hun nieuwe vlaggenschip op het gebied van fotografie een upgrade gegeven. De Lumix GH5 is voorzien van functies die je normaal bij duurdere camera’s terugziet.

Geschreven door: admin-0 op

Category: Nieuws, CES 2017

Tags: domotica, tech, panasonic, ces2017, oven