abonneren

Bouw je eigen smartphone met Moto X

Motorola gaat in een nog niet gelanceerde advertentiecampagne de Moto X aankondigen als eerste smartphone die je zelf kunt ontwerpen. De smartphone zou gebruiker net zo uniek moeten worden als de gebruiker zelf. Hoe de telefoon precies aangepast kan worden blijft nog even geheim.

Motorola heeft een advertentiecampagne in de pijplijn die pas morgen van start zou moeten gaan. Er lekte echter een poster uit naar Ad Age. Daaruit wordt duidelijk dat Motorola het over een hele andere boeg wil gooien met de Moto X-smartphone die eraan zit te komen. Google zou als eigenaar van Motorola een flinke hand hebben gehad in het maken van de Moto X. Er gingen al verschillende geruchten over de Moto X rond en een maand geleden werd duidelijk dat de Moto X er daadwerkelijk komt.

Het eerste punt dat opvalt aan de gelekte campagneposter is dat de smartphone zoals eerder aangekondigd inderdaad in zijn geheel in de Verenigde Staten in elkaar gezet wordt. Op de poster wordt daar gretig over opgeschept. Het begint al met “De eerste smartphone die ontworpen, gebouwd en in elkaar gezet wordt in de Verenigde Staten”.

Moto X zelf te ontwerpen

Interessanter is dat Motorola op de poster aankondigt dat de Moto X de eerste smartphone wordt die je zelf kunt aanpassen. “De eerste smartphone die je zelf kunt ontwerpen. Omdat je vandaag de dag de vrijheid zou moeten hebben om de dingen in je leven net zo uniek te maken als jijzelf.”

De Moto X komt waarschijnlijk later dit jaar uit. Hieronder vind je de poster van de advertentiecampagne die uitlekte.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Motorola, Moto X

Laatste reactie